Workshops

TIL JE FOTOGRAFIE NAAR EEN HOGE NIVO!

Zaterdag 11 oktober, 10:00 – 16:30

Kosten: €125 (lunch inbegrepen)

OK – je hebt een mooie camera — maar je maakt nog teveel saaie, oninteressante foto’s. Je wilt er meer uithalen — maar je weet niet hoe. Kom dan, met je DSLR, naar deze workshop! In één ochtend leren we de beginselen van fotografie en tillen we je fotografie naar een hoger nivo.

Er is niet alleen theorie; we gaan ook samen oefenen! Zo breng je het geleerde in de praktijk. We bekijken vervolgens samen de foto’s op een groot scherm en leren de principes die we ’s ochtends hebben gele erd toe te passen. Zo ontstaan hier de kunstwerken die je altijd al wilde maken!

 

LIGHTROOM: van A tot Z
zaterdag 22 novemberr, , 10:00 – 16:30

Kosten: €125 (lunch inbegrepen)

Het verschil tussen saaie plaatjes en superfoto’s.

Het mooiste middel dat fotografen tot hun beschikking hebben is Lightroom. Toch hebben veel fotografen geen idee hoe ze er mee om moeten gaan. Ze ‘pleuren’ hun beelden onbewerkt op het Internet en missen het potentieel van hun beelden compleet! Kom in één dag leren wat je allemaal kunt met Lightroom en ontdek het enorme verschil dat dit programma kan maken in je fotografie!

 

 

FLITSEN ALS EEN PRO

Zaterdag 13 december, , 10:00 – 16:30

Kosten: €125 (lunch inbegrepen)

De complete introductie in de wereld van flitslicht: van de flits in je camera tot studio flitsers. Wanneer gebruik je wat? Hoe gebruik je de reportageflitser? Hoe flits je draadloos? Leer werken met studiolampen, paraplu’s, softboxen, reflectoren en beautydishes!

Het mooie van deze workshop is dat je alles zelf uit mag proberen! Zo leer je practisch en spelenderwijs.

 

 

DE FOTOGRAAF ALS ONDERNEMER

Zaterdag 17 januari 2015, 10:00 – 16:30

Kosten: €125 (lunch inbegrepen)

Er zijn in Nederland bijna 11.000 fotografen. De markt verandert enorm. De gemiddelde fotograaf kan een leuk plaatje schieten — maar denkt niet als ondernemer. Veel van hen zijn dan ook gedwongen om na enkele jaren hun camera weer aan de wilgen te hangen en iets anders te gaan doen. Hoe maak jij van je business wel een succes? Leer een hele serie practische tips en vind nieuwe inspiratie om er met volle moed tegenaan te gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>