Familieportretten

Mooie en gezellige familieportretten, in de studio én op locatie.

familieportret
– in de studio in rotterdam, of op locatie

Fotostudio Rotterdam is het vertrouwde adres voor exclusieve familieportretten. In onze studio hebben we allerlei mogelijkheden. We kunnen ook grotere groepen aan. En uiteraard verzorgen we alles, van de shoot tot de mooie afdruk die als wanddecoratie opgehangen kan worden!

Familieportret in de studio

In de studio regent het nooit en is nooit koud. We hebben alle ruimte en mogelijkheden om mooie portretten te maken. Dit zijn foto’s waarbij de omgeving niet afleidt en we met mooi licht de sfeer kunnen creëren die bij u past!

Familieportret op locatie

De fotograaf ontmoet u op de plek die u wilt. De omgeving vertelt iets van uw verhaal. Samen lopen in een mooi herfstbos; op de foto voor de Erasmusbrug (maar Rotterdam heeft nog veel meer mooie plekken!), of rennen door de branding op het strand; alles kan!

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

GOEDE INFORMATIE

Er zijn veel mogelijkheden! Geheel vrijblijvend overleg ik graag met u over de gewenste foto: wat u wilt; wat de mogelijkheden zijn; en wat u met de foto’s kunt doen.
Vooral die laatste vraag is belangrijk. Als u de foto gaat ophangen in huis, waar komt die dan, en wat voor foto zou daar mooi staan?

Vervolgens maken we samen een plan. Se stemmen de details goed af, zodat u weet wat u mee moet nemen, en wat u kunt verwachten.

Een familieportret wordt gewoon mooier en aantrekkelijker als u de kleding op elkaar afstemt. Afhankelijk van wat we gaan doen overleggen we samen over de gewenste stijl.

De eenvoudigste oplossing is een spijkerbroek met een wit shirt. Bijna iedereen heeft dit wel in de kast. Sommige mensen vinden dit geweldig; anderen vreselijk. U mag alles en moet niks. In overleg komen we samen op een plan dat bij u past.

Kleding advies

Een leuke shoot

De shoot is een leuke ervaring! Ik stel u op uw gemak, help u poseren, en laat u af en toe een foto zien. Ik probeer iedereen te leren kennen en haal vervolgens alle namen door elkaar. Ik stel kinderen op hun gemak, en maak het opa en oma gemakkelijk. De tijd vliegt voorbij en er ontstaat de ene na de andere mooie foto.

Selectie en afdrukken

Nu komt het moeilijkste, hoor ik vaak: de foto-selectie! Zo veel mooie beelden… Maar ook hierin kan u adviseren. Als fotograaf zie je dingen, en kun je dingen laten zien, die veel mensen onbewust wel zien, maar niet onder woorden kunnen brengen.

En dan komt het afdrukken! Ik adviseer u graag over formaten en materialen! Wat zou bij deze foto nou goed passen! En uiteraard regelen we dat de afdrukken er tiptop uitzien!

NEEM CONTACT OP!

Nieuwsgierig? Meer weten? Bel ons vandaag nog voor meer informatie. Of stuur een bericht met uw vragen!